De microdermabrasie huidschil, een nieuwe anti-aging huidbehandeling uitgelegd
Huidtherapie

De microdermabrasie huidschil, een nieuwe anti-aging huidbehandeling uitgelegd

Microdermabrasie is een huidpeeling die een schurend apparaat gebruikt om de buitenste lagen van de huid te verwijderen. De procedure verwijdert dode cellen en stimuleert de aanmaak van collageen, wat helpt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Dit is een een van de meest bekende huidtherapie behandelingen.

Een microdermabrasiebehandeling kan worden uitgevoerd in een spreekkamer of spa en is meestal binnen een uur voltooid. Het kan ook thuis worden gedaan met een handheld-apparaat dat is goedgekeurd door uw dermatoloog.

De Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlaag waarbij de dode huidcellen worden verwijderd.

De microdermabrasie is een methode van oppervlakkige huidvernieuwing waarbij de bovenste laag van de huid wordt verwijderd. Het is een intensieve peeling van de bovenste huidlaag waarbij de dode huidcellen worden verwijderd.

De microdermabrasie is een methode van oppervlakkige huidvernieuwing waarbij de bovenste laag van de huid wordt verwijderd. De procedure omvat het aanbrengen van een chemische oplossing om dode cellen te verwijderen en de groei van nieuwe cellen te stimuleren. Het kan onder andere worden gebruikt om acne, littekens, rimpels, fijne lijntjes en ouderdomsvlekken te behandelen.

De microdermabrasie is geen chirurgische ingreep, maar kan worden uitgevoerd in combinatie met andere procedures zoals laser- of chemische peelings of injecties voor betere resultaten.

Hoe bereid je je voor op een microdermaabrassie?

Microdermabrasie is een procedure waarbij de buitenste laag van de huid wordt verwijderd. Het wordt vaak gebruikt om acne, littekens en rimpels te behandelen. Microdermabrasie mag niet worden gedaan zonder de huid er eerst op voor te bereiden. Voor dit proces kunt u een pre-micro peeling lotion of crème gebruiken om de huid minder gevoelig en ontvankelijker te maken voor de behandeling.

Wat te verwachten tijdens een Micro Dermabrasion?

Microdermabrasie is een procedure waarbij een schurend middel wordt gebruikt om de buitenste laag van de huid te verwijderen. Het wordt vaak gebruikt om acne, littekens en rimpels te behandelen.

Het microdermabrasieproces kan tot 20 minuten duren en wordt vaak gedaan in een dokterspraktijk of in een spa met behulp van een schoonheidsspecialiste. De patiënt zal op zijn rug liggen en de schoonheidsspecialiste zal een handapparaat met kleine kristallen gebruiken om zachtjes over uw huid te wrijven gedurende ongeveer 20 minuten. U kunt na de procedure wat ongemak of roodheid ervaren, maar dit zou na verloop van tijd moeten verdwijnen naarmate uw huid geneest. De patiënt kan tijdens dit proces wat tintelingen voelen, maar het zou niet pijnlijk moeten zijn en de meeste patiënten zeggen dat ze het ontspannend vinden omdat ze liegen

Wat gebeurt er na een microdermabaratie?

Na een microderma-schaafwond voelt de huid ruw en gevoelig aan. Het is belangrijk om de huid goed te verzorgen om complicaties te voorkomen. De huid heeft een natuurlijke neiging om meer olie en zweet te produceren terwijl het zichzelf probeert te genezen. Dit kan leiden tot een toename van het aantal acne-uitbarstingen, dus het is belangrijk om na het wassen een zachte gezichtsreiniging en hydratatie bij te houden. Het wordt ook aanbevolen om zonnebrandcrème te gebruiken als u voor langere tijd buiten bent.

Waarom kiezen voor microdermabaratie bij Kristal Clinics?

Veel mensen zijn op zoek naar een goede en betaalbare huidverzorging. Microdermabarisatie is een van de beste opties voor hen. Het is een geweldige manier om van rimpels en andere tekenen van veroudering op de huid af te komen, en om deze er gezonder en stralender uit te laten zien. Bovendien kunt u er bij Kristal Clinics zeker van zijn dat u een ervaren huidtherapeut krijgt die u advies geeft over hoe u uw huid in de toekomst kunt verzorgen.