kaaklift-drs-samana
PDO Draadlift behandelingen

De PDO Kaaklift of Jaw Lift Russian Threadlift: wat het is en hoe het werkt

De PDO Kaaklift of Jaw Lift is een vorm van draadliften die bij ons op kantoor onder plaatselijke verdoving kan worden uitgevoerd. De operatie wordt via de mond uitgevoerd en omvat het optillen van de spieren op de onderkaak om uw uiterlijk te verbeteren.

Het wordt meestal gebruikt om hangende, slappe huid op de nek en wangen te behandelen. De operatie duurt meestal minder dan een uur en patiënten gaan binnen 2 uur na hun procedure naar huis. Het is belangrijk op te merken dat niet alle patiënten in aanmerking komen voor een kaaklift, dus u kunt het beste met Drs. Samana van Kristal Clinics overleggen of deze procedure wel of niet geschikt voor u is!

Wat is de PDO Kaaklift?

De Jaw Lift is een chirurgische ingreep die tot doel heeft het verzakken en hangen van de kaaklijn te herstellen. Het is ook bekend als een genioplastiek. De kaaklift bestaat al enkele decennia en is een van de meest populaire chirurgische ingrepen in de plastische chirurgie van het gezicht. Het kan worden gebruikt om verschillende soorten verslapping in de onderkaak te behandelen, zoals:

  • Hangende huid in de nek
  • Verslapte huid op de kin
  • Hangende huid op de onderlip
  • Hangende wangen
  • Hangende mondhoeken
  • Onderlip die te ver uit de boventanden steekt

Wat zijn de verschillende soorten kaakliften?

Er zijn drie soorten kaakliften:

  • De Mid Face Lift: dit is een meer invasieve procedure die de huid rond de ogen en mond strakker maakt. Het omvat ook het aanspannen van de spieren rond de mond en wangen. Het kan tot twee maanden duren voordat de definitieve resultaten zichtbaar zijn.
  • De Mini Face Lift: dit is minder ingrijpend dan een volledige facelift, maar het verstevigt nog steeds de huid rond uw ogen, neus en mond. Het houdt echter geen spierverstrakking in. Resultaten kunnen binnen een week of minder worden gezien.
  • De neklift: deze procedure verstevigt alleen de huid in uw nekgebied en spant de spieren helemaal niet aan. Het is veel minder invasief dan andere procedures omdat er geen incisies of hechtingen onder de kin nodig zijn.

Hoe werkt de Jaw Lift Russian Threadlift?

De Jaw Lift Russian Threadlift is een niet-chirurgische facelift waarbij gebruik wordt gemaakt van draad om de huid van het gezicht te liften. De draadlift maakt gebruik van draden om de huid op te tillen en een jeugdiger uiterlijk te geven. De draden worden in de huid genaaid en strakgetrokken, waardoor deze omhoog komt.

De draden worden vervolgens afgesneden van hun verankeringspunt, zodat ze de patiënt geen schade of ongemak bezorgen. Patiënten kunnen na de operatie enige gevoelloosheid in hun gezicht ervaren, maar dit gevoel verdwijnt meestal binnen een paar dagen.

Wat zijn de voordelen van de behandeling?

De voordelen van de kaaklift Russian Threadlift behandeling zijn dat het goedkoper en effectiever is. Het is goedkoper omdat er minder doktersbezoeken nodig zijn en effectiever omdat het de kans op terugval verkleint. Het nadeel van de behandeling zijn vals-negatieven. De nadelen van de behandeling zijn dat deze duur zijn. Het is duur omdat er meer doktersbezoeken nodig zijn en minder effectief omdat het de kans op terugval vergroot. Gemiddeld kost een kaaklift met russische techniek €1000.